2015-05-26 08:42:29• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió- Ma rugalmas, nyílt és humoros

Napi horoszkóp május 26-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Az érzékeny Szűz jegyében álló Hold kicsit lefékezi a lendületét. Ma mindenki azt szeretné, ha kesztyűs kézzel bánnának vele, önnek pedig ehhez kell tartania magát, ha nem akar megbántani senkit. Ma szinte lehetetlen kompromisszumot kötni, és nagy szükség van a toleranciára.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Az érvei ma még a szkeptikus hallgatóságot is meggyőzik. Gyakorlatias hozzáállásától és karizmájától szinte ellenállhatatlanná válik, a többiek szívesen engedik, hogy vezesse őket. Az ilyen napok sikert és önbizalmat hoznak.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Vénusz és a Plútó szemben állnak, a Hold a Szűz jegyében tanyázik. Szavakkal ma többet érhet el, mint tettekkel. Fordítson időt a beszélgetésekre és véleménycserékre.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold a Szűz jegyében áll, és támogatja önt. Ha tegnap elmaradt volna valamilyen feladattal, ma könnyen bepótolhatja. A Vénusz és a Plútó szembenállása azt „üzeni”, hogy alaposan gondolja át minden tettét.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Hold a Szűz jegyében áll, és érzékennyé teszi önt. Minden szót személyes sértésnek vesz, és hajlamos lesz túlreagálni azt, ha valaki egy kisebb tréfát megenged önnel szemben. Holnap szerencsére már csak nevetni fog az egészen...

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Öné a feladat, hogy gondoskodjon a rendről, és megnyugtassa azokat, akik nem rendelkeznek belső békével. A legkényesebb helyzetekben is megtalálja a megfelelő hangot.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Hold a Szűz jegyében áll, és már ez sem túl kedvező az ön számára. Ehhez járul még a Vénusz és a Plútó kapcsolata, ami túlzott tépelődésre késztetheti. Leginkább az segíthet, ha felhívja egy jó barátját, és elbeszélget vele a világ dolgairól.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Plútó kedvező fényszögben van a Holddal, és teljes energiájával támogatja önt. Ma rugalmas, nyílt és humoros, így csak jó dolgok történhetnek önnel. Eltelhet boldogsággal és bizakodással.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A hangulata óráról órára változik: egyszer lendületes, majd kissé zavart, azután boldog és bizakodó, majd később ideges és frusztrált. Ilyen szélsőségek mellett jobb, ha nincsenek túl nagy elvárásai a mai nappal szemben.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Hold a Szűz jegyében áll, ez gyógyír az ön lelkének. Az emberek barátságosak és előzékenyek lesznek, nem utasítják el a kívánságait, ez pedig jól jön a tárgyalások során. A Vénusz és a Plútó feltöltik meggyőzőerővel.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Hold a Szűz jegyében áll. Veszekedés fenyegeti, ha a véleményét hangoztatja. Ha végighallgatja a másikat, és kompromisszumot tud kötni, el is simíthatja az ügyet.

Halak: II. 19. - III. 20.
Szerencsére kiváló egészségnek örvend. A Hold, a Vénusz és a Plútó segítségével előrelépést érhet el z ügyeiben, és megoldást találhat egy problémájára. Egy önt érintő kérdésre is választ fog kapni.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: